Interessante internet pagina´s over Fortaleza

Op deze pagina treft U een lijst van internet pagina´s met belangrijke, handige, leuke, interessante en/of leerzame informatie.

Als U Uw pagina ook in deze lijst op wil laten nemen, stuur ons dan een e-mail met daarin het adres van Uw internet pagina en een korte omschrijving van de inhoud. Wij zullen U dan zo spoedig mogelijk berichten of wij Uw pagina opnemen in de lijst.

Stichting Tio Loiro
Tio Loiro zet zich door middel van het aanbieden van sport- en spelactiviteiten in voor de kansarme jeugd in Brazilië. Doelstelling van de stichting voor Brazilië is om jeugd uit de achterstandswijken op een professionele manier sport- en spelactiviteiten aan te bieden, waardoor enerzijds gewerkt kan worden aan de ontwikkeling van deze jeugd en anderzijds, vanuit de vertrouwensband die ontstaat, gewerkt kan worden aan voeding, educatie en gezondheid.

FlyBrasil
FlyBrasil vliegt U op de maandag van Amsterdam naar Fortaleza. Pas op; een bezoek aan deze site kan leiden tot spontane en onbedwingbare reislust!

Olaf Reizen
Met Olaf Reizen kunt U avontuurlijke reizen naar o.a. Brazilië ondernemen. Dit kunnen zowel speciale groeps- als individuele reizen zijn.

T&O Travel
T&O travel heeft altijd de laatse aanbiedingen voor ander andere Fortaleza.

Uitgebreid Reisverslag
Op deze pagina vindt U een uitgebreid reisverslag van Fortaleza gangers aan, de excursies die zij gedaan hebben en nog veel meer informatie over Fortaleza.

Fortaleza Pagina
Een pagina met veel interessante informatie over Fortaleza

Brazilië.favorietje
Een pagina met veel interessante informatie over Fortaleza

Brazilië.Jouwpagina
Een pagina met veel interessante informatie over Fortaleza

Braziliaans Portugese Lessen
Hier kunt u on-line les krijgen in det Braziliaans Portugees.

Telemar
Telemar is een Braziliaanse telefoon maatschappij. Op deze site kunt U het telefoonboek van o.a. Fortaleza raadplegen. Klik in het menu op "lista online". Er verschijnt dan een pop up window. Klik daar op "lista" en vul de naam van de persoon die U zoekt in, de woonplaats (localidade) en staat (estado, Fortaleza ligt in Ceará, oftewel CE).

Emigratie pagina
Op deze pagina verteld Martin van Marion zijn ervaringen over zijn emigratie naar Brazilië. Een site boordevol tips en adviezen.

Telestunt
Zonder aanmelden en extra kosten goedkoop bellen naar o.a. Brazilië. Vergelijk de tarieven van deze aanbieder wel regelmatig met de prijzen van onderstaande aanbieder.

Teledump
Zonder aanmelden en extra kosten goedkoop bellen naar o.a. Brazilië. Vergelijk de tarieven van deze aanbieder wel regelmatig met de prijzen van bovenstaande aanbieder.

Koers van de Real
Op deze pagina staat de meest betrouwbare koers van de Braziliaanse munt, de Real (meervoud Reais).

Weerbericht
Het weer op dit moment in Fortaleza.

Nederlandse Ambassade en Consulaten in Brazilië
Op deze pagina van de Nederlandse Ambassade vindt U de gegevens van deze Ambassade en Nederlandse de Consulaten in Brazilië.Meer Informatie?