Contact Informatie


Wilt U in het Portugees te woord worden gestaan? Telefoon; (0055)85-8825.4776
Wilt U in het Nederlands of Engels te woord worden gestaan? Telefoon; (0055)85-8805.1953
E-mail : info@fortalezahouses.com

Voor informatie over de diensten die U op onze pagina heeft aangetroffen, kunt U ons e-mailen of bellen. Als U voor ons telefoon nummer eerst 0900-1924 draait, belt U voor slechts Ä0,15 per minuut (na ons telefoonnummer moet U dan wel het # toetsen). Natuurlijk staan wij U te woord in het Nederlands!

Alles wat U op voorgaande pagina's aantrof is bedoeld om U een idee te geven van de locatie mogelijkheden, de verschillende soorten huizen en de daarbij horende prijzen. Als U informatie aanvraagt over een van de objecten op deze pagina's, vermeld dan duidelijk om welke categorie het gaat. Stond Uw droomhuis er niet bij, laat ons dan weten wat U precies zoekt. Denk hierbij aan de prijsklasse, ligging ten opzichte van bijvoorbeeld het centrum, de boulevard Beira Mar en het strand Praia Do Futuro, het aantal vierkante meters, slaapkamers, wel of geen zwembad en natuurlijk of het gaat om een huis, strandhuis, appartement of een van de andere categorieŽn. Wij van Fortaleza Houses, kunnen U dan informeren of wat U zoekt hier te realiseren is. Dan is het nog maar een kleine stap om een leuke vakantie te boeken, de sfeer en het klimaat op U in te laten werken, en samen met Fortaleza Houses op jacht te gaan naar Uw droom!

Hetzelfde geldt natuurlijk als U deze keer eens niet op een kleine hotel kamer wilt vertoeven, maar Uw vakantie liever doorbrengt in een van onze luxe appartementen of (strand)huizen. Geef ook aan om welke periode het precies zou gaan. Het Fortaleza Houses team wenst U in ieder geval alvast een prettige vakantie toe!

Heeft U zelf een appartement of huis in Fortaleza dat het grootste gedeelte van het jaar leegstaat? Meld Uw huis bij Fortaleza Houses aan en verdien zo Uw eigen vakanties dubbel en dwars terug!

Wij kunnen ons niet voorstellen dat iemand die in Fortaleza een vakantiehuis bezit het zou willen verkopen! Mocht dat toch het geval zijn, neem dan contact met ons op. Het Fortaleza Houses team staat U graag bij in raad en daad. Vermeld het adres van Uw huis of appartement, zodat wij vrijblijvend de huidige waarde kunnen schatten. In overleg met U bepalen we dan de verkoop strategie.

Ook voor overige vragen kunt U ons e-mailen of bellen. Houd rekening met het tijdverschil. Tijdens de Nederlandse wintertijd is het in Fortaleza 4 uur vroeger dan in Nederland. Als in Nederland de zomertijd ingaat, wordt het in tijdsverschil 5 uur.

Vriendelijke groeten,
Renť Savonye, CRECI 5485

Fortaleza Houses